sluiten Voorlopig zullen er geen artikelen geplaatst worden wegens drukte met andere werkzaamheden.
De weinig beschikbare tijd wordt besteed aan Digitale Stad Maarssen '2.0'. Een website waar iedereen mee kan helpen aan het plaatsen van nieuws. Plaats tot die tijd rustig je bedrijf of evenementen op de website - de activiteit op de website komt zeker terug!

Nieuws

Sinterklaas in de Wereldwinkel
De origineelste cadeauwinkel van Maarssen

Za 24 november 2007, 08:28 • Mark van der Sanden
Sinterklaas is weer in Nederland. Een spannende, gezellige en drukke tijd breekt aan. Kinderen mogen hun schoen zetten. Ouders spannen zich in om Sinterklaas een handje te helpen. Maar hoe kunnen ze dat het beste doen? Zwarte Piet geeft u een goede tip: loop eens binnen in de origineelste cadeauwinkel van Maarssen, waar u naast mooie cadeau's ook nog eens toepasselijke gedichtjes kunt krijgen!

 

Sinterklaas en de Wereldwinkel
Sinterklaas vindt het erg leuk om in de Wereldwinkel rond te snuffelen. Er zijn zo veel verschillende producten dat er altijd wel iets tussen zit om iemand op een originele manier blij te verrassen.

 

Grote aantrekkingskracht op kinderen heeft het kleurrijke houten speelgoed. Er is een kasteelstoel waar je gewoon op kan zitten. Maar als je je even verveelt, kan je de stoel ombouwen tot kasteel met ridders en jonkvrouwen en kan je er heerlijk mee spelen. Ook erg leuk is de poolexpeditie. Een groot houten schip met daarbij verschillende dieren- en mensenfiguurtjes. Of het houten postkantoor of de houten dierentuin. Allemaal speelgoed waar kinderen uren mee kunnen spelen.

 

Natuurlijk zijn er ook kleine schoencadeautjes te koop. Het origineelst is wel het gelukssinterklaasje. Maar er zijn nog veel meer kleine cadeautjes te vinden!

 

Wereldwinkel voor jong en oud
Sinterklaas is vooral een kinderfeest. Maar gelukkig zijn er heel veel volwassenen die zich zo rond 5 december ook weer kind voelen en het heerlijk vinden om anderen eens te verrassen of voor de gek te houden. Zo houd je het leven leuk! Zwarte Piet adviseert ook deze mensen om bij de Wereldwinkel binnen te gaan.

 

Het assortiment van de Wereldwinkel is zeer breed: van wijn tot wierook en van servieswerk tot sieraden en zeer veel verschillende handnijverheidsproducten. Iedereen is van harte welkom in Wereldwinkel Maarssen (Breedstraat 7)!

Laatste nieuws

Week 47

Uitkomsten Inwonerspanel Maarssen Nieuw jongerencentrum in 2010 Geef de bibliotheek cadeau Sinterklaas in de Wereldwinkel

Week 46

Sinterklaas in Maarssen-dorp

Week 41

Geluidsscherm wederom later 1 reactie Jong en oud op pad met GPS

Week 40

Nazomeren in de Wereldwinkel Kinderboekenweek start op 3 okt

Week 39

Burenruzie om bekeuring Discussie over afvalinzameling 1 reactie Achterhaalde gegevens bij hoogspanning Brandweer ongewenst bij brand

Week 38

Eerste wijktafel op 25 september Nieuwe cursus valpreventie

Week 37

Van der Sluijs verlaat Maarssen Meer in het archief

Nieuwsbrief

Abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief:

Laatste reacties

Geluidsscherm wederom later 1 reactie Discussie over afvalinzameling 1 reactie Gemeente onderzoekt oud papier 2 reacties Inbreker aangehouden 11 reacties Nieuwe halfpipe bij Fazantenkamp 2 reacties Geen gedwongen homohuwelijken 2 reacties

Evenementen

Meningmeter

Op vakantie deze zomer?
Ik blijf lekker thuis 33%
33%
Op vakantie in Nederland 0%
0%
Naar het buitenland 67%
67%

Er hebben 6 mensen hun stem uitgebracht.

In het forum

Aankoop kwaliteit van...
20-12 door Fabricio
De toekomst
22-08 door aabbccdd
Volksuniversiteit...
27-03 door Heleen
Te koop Apple iPhone 3G...
08-03 door princess99
Afsluiting weg naar vleuten...
22-01 door johbo
Kermis wel of niet
30-04 door richard
Digitale Stad Maarssen is een productie van Elegia Webontwikkeling.