sluiten Voorlopig zullen er geen artikelen geplaatst worden wegens drukte met andere werkzaamheden.
De weinig beschikbare tijd wordt besteed aan Digitale Stad Maarssen '2.0'. Een website waar iedereen mee kan helpen aan het plaatsen van nieuws. Plaats tot die tijd rustig je bedrijf of evenementen op de website - de activiteit op de website komt zeker terug!

Adverteren op de Digitale Stad Maarssen

Een website met Maarssens nieuws, met Maarssense bedrijven (binnenkort online!) en de Maarssense evenementenkalender. Wat is een betere plaats om te adverteren als u gericht wilt adverteren op de Maarssense inwoners?

 

Introductieaanbieding evenementenkalender 

Omdat de Digitale Stad Maarssen nog in opbouw is, en de bezoekersaantallen met zo'n 150 unieke bezoekers per dag nog niet op het gewenste peil liggen, kunt u profiteren van lage prijzen!

 

Uw advertentie staat voor 25 euro twee weken lang op de website!

 

De kleine lettertjes: Het gaat hier om een advertentie die op elke pagina aan de rechterkant van de evenementenkalender getoond wordt, met een formaat van maximaal 240 bij 80 pixels. De advertentie rouleert daar met maximaal 3 andere advertenties, en linkt naar uw eigen website. Er worden geen opzetkosten gerekend, tenzij wij voor u een banner maken. Voor het aanmaken van de banner wordt 50 euro gerekend. Alle prijzen zijn exclusief 19% BTW.

 

Ja, ik ben geļnteresseerd in adverteren en neem contact op

 

Interesse? 

Natuurlijk zijn alle denkbare advertenties mogelijk op de Digitale Stad Maarssen. De website zal hier immers op moeten draaien! Neem contact op voor tarieven en mogelijkheiden.

 

Makkelijk zelf een tekstadvertentie plaatsen, tegen lage kosten? We hebben op verschillende plaatsen op de website Google AdSense-advertenties staan, waaraan u zelf een tekstadvertentie kunt toevoegen. Makkelijker dan u denkt!

 

Lees op de website van Google over de AdSense-mogelijkheden

Evenementen

Evenementen

Digitale Stad Maarssen is een productie van Elegia Webontwikkeling.