sluiten Voorlopig zullen er geen artikelen geplaatst worden wegens drukte met andere werkzaamheden.
De weinig beschikbare tijd wordt besteed aan Digitale Stad Maarssen '2.0'. Een website waar iedereen mee kan helpen aan het plaatsen van nieuws. Plaats tot die tijd rustig je bedrijf of evenementen op de website - de activiteit op de website komt zeker terug!

Nieuws

Nieuw jongerencentrum in 2010
Oplevering in 2010

Za 24 november 2007, 09:16 • Mark van der Sanden
Het college heeft vorige week besloten een nieuw jongerencentrum te realiseren in het nieuwe complex van Bisonsport. Het centrum wordt in 2010 opgeleverd.

De gemeente geeft hiermee gehoor aan de wensen die bestonden rond het nieuwe jongerencentrum. Zo moest het centrum in Maarssenbroek worden gevestigd, maar wel dicht bij Maarssen-dorp. Bovendien krijgt het meerdere ruimtes, zodat meerdere doelgroepen er tegelijkertijd terecht kunnen.

Het centrum zou dit jaar gerealiseerd moeten worden, maar er werd geen geschikte locatie gevonden. In de nieuwbouw bij Bisonsport werd wél een geschikte plaats gevonden voor het nieuwe jongerencentrum.

Wethouder Leefbaarheid, Erik van Esterik: “Maarssense jongeren moeten helaas nog even geduld hebben, maar ik geloof dat we met de realisatie van een jongerencentrum in het nieuwe multifunctionele complex in Maarssenbroek aan vrijwel alle wensen gehoor gaan geven. [...] Voor de periode tot dat het jongerencentrum een feit is, zoeken we naar andere tijdelijke oplossingen, zoals de inloopplek in de oude brandweerkazerne.”

Laatste nieuws

Week 47

Uitkomsten Inwonerspanel Maarssen Nieuw jongerencentrum in 2010 Geef de bibliotheek cadeau Sinterklaas in de Wereldwinkel

Week 46

Sinterklaas in Maarssen-dorp

Week 41

Geluidsscherm wederom later 1 reactie Jong en oud op pad met GPS

Week 40

Nazomeren in de Wereldwinkel Kinderboekenweek start op 3 okt

Week 39

Burenruzie om bekeuring Discussie over afvalinzameling 1 reactie Achterhaalde gegevens bij hoogspanning Brandweer ongewenst bij brand

Week 38

Eerste wijktafel op 25 september Nieuwe cursus valpreventie

Week 37

Van der Sluijs verlaat Maarssen Meer in het archief

Nieuwsbrief

Abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief:

Laatste reacties

Geluidsscherm wederom later 1 reactie Discussie over afvalinzameling 1 reactie Gemeente onderzoekt oud papier 2 reacties Inbreker aangehouden 11 reacties Nieuwe halfpipe bij Fazantenkamp 2 reacties Geen gedwongen homohuwelijken 2 reacties

Evenementen

Meningmeter

Op vakantie deze zomer?
Ik blijf lekker thuis 33%
33%
Op vakantie in Nederland 0%
0%
Naar het buitenland 67%
67%

Er hebben 6 mensen hun stem uitgebracht.

In het forum

BUY paspoorten,...
02-03 door dianedrickson

15-11 door Arjan van de Geer
Aankoop kwaliteit van...
20-12 door Fabricio
De toekomst
22-08 door aabbccdd
Volksuniversiteit...
27-03 door Heleen
Te koop Apple iPhone 3G...
08-03 door princess99
Digitale Stad Maarssen is een productie van Elegia Webontwikkeling.