sluiten Voorlopig zullen er geen artikelen geplaatst worden wegens drukte met andere werkzaamheden.
De weinig beschikbare tijd wordt besteed aan Digitale Stad Maarssen '2.0'. Een website waar iedereen mee kan helpen aan het plaatsen van nieuws. Plaats tot die tijd rustig je bedrijf of evenementen op de website - de activiteit op de website komt zeker terug!

Nieuws

Geluidsscherm wederom later
Nieuwe planning: februari 2008

Vr 12 oktober 2007, 17:45 • Mark van der Sanden

geluidsschermDe definitieve oplevering van het geluidsscherm dat Maarssen van de A2 scheidt, laat opnieuw op zich wachten. De nieuwe planning spreekt over februari 2008 als verwachte opleverdatum, terwijl het scherm in de eerste week van oktober opgeleverd had moeten worden.

Het probleem ligt ditmaal bij de horizontaal hangende onderpanelen. Een deel hiervan, circa 110 stuks, blijkt te veel te zijn gaan doorhangen. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de oorzaak hiervan. Totdat de resultaten hiervan bekend zijn, kunnen de panelen niet gerepareerd of vervangen worden. Ook kunnen de hogerliggende panelen (aluminium en glas) niet gemonteerd worden.

 

Wethouder Van Esterik is niet te spreken over het wederom uitlopen van de planning. "We kunnen als gemeente niet akkoord gaan met de planning maar dat betekent helaas niet dat het scherm eerder dan februari 2008 klaar zal zijn. Ik ben wel blij dat er duidelijk voortgang te zien is. De verwachting is dat eind van dit jaar 90 procent van het scherm klaar is."


De gemeente zoekt uit of er een boete opgelegd kan worden door het wederom niet halen van de opleverdatum.

Reacties

Cees Dingemans maandag 19 november, 19:23:
Het is voor mij onbegrijpelijk dat het kan bestaan dat het geluidsscherm zoveel jaren later opgeleverd wordt. Graag zou ik willen weten of we (al dan niet collectief) de aannemer (of gemeente) niet aansprakelijk kunnen stellen voor het feit dat we zo lang last gehad hebben van het lawaai en daardoor minder gebruik hebben kunnen maken van onze tuinen?

Laatste nieuws

Week 47

Uitkomsten Inwonerspanel Maarssen Nieuw jongerencentrum in 2010 Geef de bibliotheek cadeau Sinterklaas in de Wereldwinkel

Week 46

Sinterklaas in Maarssen-dorp

Week 41

Geluidsscherm wederom later 1 reactie Jong en oud op pad met GPS

Week 40

Nazomeren in de Wereldwinkel Kinderboekenweek start op 3 okt

Week 39

Burenruzie om bekeuring Discussie over afvalinzameling 1 reactie Achterhaalde gegevens bij hoogspanning Brandweer ongewenst bij brand

Week 38

Eerste wijktafel op 25 september Nieuwe cursus valpreventie

Week 37

Van der Sluijs verlaat Maarssen Meer in het archief

Nieuwsbrief

Abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief:

Laatste reacties

Geluidsscherm wederom later 1 reactie Discussie over afvalinzameling 1 reactie Gemeente onderzoekt oud papier 2 reacties Inbreker aangehouden 11 reacties Nieuwe halfpipe bij Fazantenkamp 2 reacties Geen gedwongen homohuwelijken 2 reacties

Evenementen

Meningmeter

Op vakantie deze zomer?
Ik blijf lekker thuis 33%
33%
Op vakantie in Nederland 0%
0%
Naar het buitenland 67%
67%

Er hebben 6 mensen hun stem uitgebracht.

In het forum

BUY paspoorten,...
02-03 door dianedrickson

15-11 door Arjan van de Geer
Aankoop kwaliteit van...
20-12 door Fabricio
De toekomst
22-08 door aabbccdd
Volksuniversiteit...
27-03 door Heleen
Te koop Apple iPhone 3G...
08-03 door princess99
Digitale Stad Maarssen is een productie van Elegia Webontwikkeling.