sluiten Voorlopig zullen er geen artikelen geplaatst worden wegens drukte met andere werkzaamheden.
De weinig beschikbare tijd wordt besteed aan Digitale Stad Maarssen '2.0'. Een website waar iedereen mee kan helpen aan het plaatsen van nieuws. Plaats tot die tijd rustig je bedrijf of evenementen op de website - de activiteit op de website komt zeker terug!

Colofon

Vrijwilligers

Ontwerp en realisatie

 

Onderhoud en redactie


 

Copyright

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Alle teksten op deze site zijn beschermd via het copyright. De teksten mogen overgenomen worden voor gebruik in andere media, mits daarbij een bronvermelding geplaatst wordt met het internetadres . Daarnaast een vriendelijk verzoek dergelijk gebruik even te melden op [email protected].

Indien de Digitale Stad Maarssen gebruik maakt van informatie van derden, wordt er altijd een bronvermelding geplaatst. Mocht u vinden dat uw copyright geschaad wordt met het plaatsen van de informatie, neem dan contact met ons op.

 

LET OP: Van alle informatie waarbij een bron vermeld is, ligt het copyright niet bij de Digitale Stad Maarssen en is bovenstaande regeling niet van toepassing. Neem voor copyright-informatie contact op met de desbetreffende instantie.

 

Voor vragen over copyrights op deze site, neemt u contact op met [email protected] of vul het reactieformulier in

Nieuws

Week 47

Uitkomsten Inwonerspanel Maarssen Nieuw jongerencentrum in 2010 Geef de bibliotheek cadeau Sinterklaas in de Wereldwinkel

Week 46

Sinterklaas in Maarssen-dorp

Week 41

Geluidsscherm wederom later 1 reactie Jong en oud op pad met GPS

Week 40

Nazomeren in de Wereldwinkel Meer in het archief

Evenementen

Digitale Stad Maarssen is een productie van Elegia Webontwikkeling.