sluiten Voorlopig zullen er geen artikelen geplaatst worden wegens drukte met andere werkzaamheden.
De weinig beschikbare tijd wordt besteed aan Digitale Stad Maarssen '2.0'. Een website waar iedereen mee kan helpen aan het plaatsen van nieuws. Plaats tot die tijd rustig je bedrijf of evenementen op de website - de activiteit op de website komt zeker terug!

Discussieforum

Afsluiting weg naar vleuten in de toekomst
Door: johbo
Datum: Woensdag 22 augustus 2007, 15:24
Net de plannen doorgelezen voor de strook aan de vleutense kant van de A2 ter hoogte van Maarssenbroek. De stad Utrecht gaat daar huizen en industrie bouwen om toch maar aan elk vierkante metertje geld te kunnen verdienen. In eerste instantie zou daar vlgns mij een recreatiegebied komen maar zelfs op het in de plannen overgebleven stukje strand komen nog appartementen.

Wat ook uit die plannen ook blijkt is dat de Maarssenseweg tussen Maarsenbroek en Vleuten toch echt dichtgaat voor autoverkeer. Ik was in de veronderstelling dat daar nog discussie over was, maar deze plannen zien er wel erg definitief uit. Dit betekent dus weer meer druk op de oprit naar de Zuilense ring en de A2. Want als je straks naar Vleuten wilt dan moet je via de Zuilense ring. We weten van maanden geleden allemaal waar dat toe kan leiden. Toen was de weg naar Vleuten ook afgesloten en liep het helemaal vast in Broek. Dat zal in de toekomst dus dagelijkse kost zijn. Zijn er nog comitees in Maarssen die daar iets tegen kunnen doen?
Re: Afsluiting weg naar vleuten in de toekomst
Door: Grrdd1945
Datum: Zaterdag 25 augustus 2007, 21:36
Er is in het verleden al een paar keer door de wijkcommissies in Maarssenbroek in het halfjaarlijkse overleg met de Gemeente gewezen op de slechte ontsluiting van Maarssenbroek. Deze wordt inderdaad veel slechter door de geplande afsluiting van de Maarssense Weg.
B&W liggen er niet van wakker kennelijk. Wel va nde doorstroming in Bisonspoor bij calamiteiten.
Het lag overigens al in het structuurplan vast.
Re: Afsluiting weg naar vleuten in de toekomst
Door: richard
Datum: Zondag 2 september 2007, 14:22
Maarssen kan ook maar via 1 weg naar de A2 ,ja dan krijg je verstopping.
Mensen die in zwanekamp wonen moet door heel maarssen om ergens te komen,misschien is het wel handig om voor bestemmings verkeer een ander toegang temaken.de afsluiting naar vleuten betekend ook niet alleen drukte op zuilense ring maar wat dacht u van de wijken die meer verkeer toename krijgen.
Re: Afsluiting weg naar vleuten in de toekomst
Door: Jansen
Datum: Dinsdag 18 september 2007, 19:52
B&W liggen helemaal niet wakker van de doorstroming in Bisonspoor bij calamiteiten. Welnee Grrdd1945!
De binnenring bij Bisonspoor wordt straks afgesloten (plannen nieuw complex Bisonspoor). Bovendien is de Safariweg versmald in de bocht bij het station. Dit blijkbaar om maar zoveel mogelijk appartementen op het terrein van het vroegere postkantoor te kunnen bouwen. Een geven van het zogenaamde Haakgebouw loopt straks tot voorbij de grens van de parkeergarage 1.
Dat is ook iets om je zorgen over te maken, want als de nieuwe gebouwen er eenmaal staan, kan er niets meer verbreed worden om een vlotte doorstroming te garanderen.
Re: Afsluiting weg naar vleuten in de toekomst
Door: Eduard Schokking
Datum: Donderdag 1 november 2007, 14:13
De bestaande weg is een weg met historie die een gevoel van directe verbondenheid met het dorp Vleuten meebrengt. Veel mensen doen er boodschappen alsof het Maarssenbroek betreft. Maarssen Vleuten hebben ook veel gemeen. Was een goede bestuurlijke partner geweest als het gulzige beest Utrecht tijdig in zijn hok was gejaagd door kundige Maarssense jagers!
Re: Afsluiting weg naar vleuten in de toekomst
Door: Mariska van Dalen
Datum: Vrijdag 22 januari 2010, 19:39
Ze zetten ons echt op slot met deze afsluiting. Zou ook zgn sluipverkeer zijn, ach ze begrijpen er niets van daar bij het College van B&W. Deze weg moet openblijven voor autoverkeer!

Reactie plaatsen

Naam:*
E-mail:
Titel:*
Bericht:*
De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht
Smilies:
:)  :) :(  :( ;)  ;) :D  :D :O  :O :P  :P :S  :S :$  :$ :'(  :'( (H)  (H)

Evenementen

Meningmeter

Op vakantie deze zomer?
Ik blijf lekker thuis 33%
33%
Op vakantie in Nederland 0%
0%
Naar het buitenland 67%
67%

Er hebben 6 mensen hun stem uitgebracht.

In het forum

Volksuniversiteit...
27-03 door Heleen
Te koop Apple iPhone 3G...
08-03 door princess99
Afsluiting weg naar vleuten...
22-01 door johbo
Kermis wel of niet
30-04 door richard
Glasvezel in Maarssen
14-01 door Robin Harmsen
NOKIA N96 16Gb...
14-11 door phones
Digitale Stad Maarssen is een productie van Elegia Webontwikkeling.