sluiten Voorlopig zullen er geen artikelen geplaatst worden wegens drukte met andere werkzaamheden.
De weinig beschikbare tijd wordt besteed aan Digitale Stad Maarssen '2.0'. Een website waar iedereen mee kan helpen aan het plaatsen van nieuws. Plaats tot die tijd rustig je bedrijf of evenementen op de website - de activiteit op de website komt zeker terug!

Nieuws

Theaterdiners in juli en oktober
Theatergroep De Neus organiseert 'Ontmoetingen in de Nacht'

Vr 4 mei 2007, 23:37

Vanaf juni 2007 organiseert theatergroep De Neus het theaterdiner 'Ontmoetingen in de Nacht'. Tijdens een etentje wordt het publiek omringd door theatraal entertainment met een muzikaal sausje. De gasten kunnen zelf meedoen in het verhaal.

 

Ontmoetingen in een café staan centraal, in een aantal korte voorstellingen tussen de menugangen en de tafels door. Op vrijdag 13 juli en zaterdag 16 oktober zijn er in restaurant Geesberge te Maarssen voorstellingen met open inschrijvingen voor € 48,50 p.p. Groepen tussen de 40 en 70 personen kunnen voor het theaterdiner reserveren op andere data en evt. in andere locaties.

 

restaurantgeesberge
Restaurant Geesberge, decor van de ontmoetingen in de nacht

 

Ontmoetingen in de Nacht

Café-restaurant Ome Freek is zo'n typisch buurtcafé, waar u met open armen wordt ontvangen en waar het leven zich in al haar glorie laat zien. Gezelligheid, schoonheid en humor gaan hand-in-hand met treurnis, tragedie en triestigheid.

 

Terwijl u aanschuift voor een borreltje en geniet van het heerlijke diner, speelt er voor uw ogen een serie korte voorstellingen af, die dan weer hilarisch en dan weer dramatisch zijn, maar altijd herkenbaar en rijk als het leven zelf. Laat u charmeren door de dansgrage ober of meenemen in de spanning van een blind date. Lach om het stuntelende danspaar of huil om de eenzaamheid van een dame in de herfst van haar leven. Of doe zelf mee en help de droom van de ober verwezenlijken of doe een cursus speeddating!

 

Wat u kunt verwachten

U hebt een volledig verzorgd avondje uit, in restaurant Geesberge te Maarssen of - in overleg - een andere locatie naar uw eigen keuze. Uw theaterdiner gaat van start met een welkomstcocktail. Vervolgens geniet u van een luxe drie-gangen keuzemenu, waaronder een uitgebreid dessertbuffet.

 

Theatergroep De Neus zorgt met 8 ervaren acteurs voor theatraal entertainment, gelardeerd met muziek. Uit het leven gegrepen situaties - voor ieder herkenbaar, met humor en een traan - lopen als een rode draad door de avond en kunnen zich voor een deel ook aan uw tafel afspelen.

 

Waar en wanneer

Op vrijdag 13 juli en zaterdag 16 oktober zijn er in restaurant Geesberge te Maarssen voorstellingen met open inschrijvingen voor € 48,50 p.p.. Het theaterdiner gaat om 18.45 uur van start en eindigt om ca 23.00 uur.

 

Meer informatie:

http://www.theaterdiner-deneus.nl

Gerelateerde berichten

Try-out theaterdiner geslaagd
vr 15 juni 2007

Laatste nieuws

Deze week

Uitkomsten Inwonerspanel Maarssen Nieuw jongerencentrum in 2010 Geef de bibliotheek cadeau Sinterklaas in de Wereldwinkel

Vorige week

Sinterklaas in Maarssen-dorp

Week 41

Geluidsscherm wederom later 1 reactie Jong en oud op pad met GPS

Week 40

Nazomeren in de Wereldwinkel Kinderboekenweek start op 3 okt

Week 39

Burenruzie om bekeuring Discussie over afvalinzameling 1 reactie Achterhaalde gegevens bij hoogspanning Brandweer ongewenst bij brand

Week 38

Eerste wijktafel op 25 september Nieuwe cursus valpreventie

Week 37

Van der Sluijs verlaat Maarssen Meer in het archief

Nieuwsbrief

Abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief:

Laatste reacties

Geluidsscherm wederom later 1 reactie Discussie over afvalinzameling 1 reactie Gemeente onderzoekt oud papier 2 reacties Inbreker aangehouden 11 reacties Nieuwe halfpipe bij Fazantenkamp 2 reacties Geen gedwongen homohuwelijken 2 reacties

Evenementen

Kerstconcert door Gemengd Koor MASK
zondag 14 december

Meningmeter

Op vakantie deze zomer?
Ik blijf lekker thuis 33%
33%
Op vakantie in Nederland 0%
0%
Naar het buitenland 67%
67%

Er hebben 6 mensen hun stem uitgebracht.

In het forum

NOKIA N96 16Gb...
14-11 door phones
Te Koop, apple iphone 16gb...
21-07 door borokini
De toekomst
07-07 door aabbccdd
Glasvezel in Maarssen
19-06 door Robin Harmsen
Kermis wel of niet
18-04 door richard
Wat verwacht je van jou...
06-03 door Annelies
Digitale Stad Maarssen is een productie van Elegia Webontwikkeling.