sluiten Voorlopig zullen er geen artikelen geplaatst worden wegens drukte met andere werkzaamheden.
De weinig beschikbare tijd wordt besteed aan Digitale Stad Maarssen '2.0'. Een website waar iedereen mee kan helpen aan het plaatsen van nieuws. Plaats tot die tijd rustig je bedrijf of evenementen op de website - de activiteit op de website komt zeker terug!

Discussieforum

Gevaarlijke en onnutte maatregel !!
Door: Eduard H.J.Th. Schokking
Datum: Dinsdag 19 december 2006, 12:30
Het pad dat in het verlengde ligt van de Zogweteringlaan (dat naar mijn mening vroeger "donkere laantje" heette tot het zijn naam werd afgepikt door een straatnamen commissie voor de nieuwe wijk daar)....dat pad is gevaarlijk geworden voor mens, paard , hond en fiets en quadro.

Waarom? Iemand ergens heeft bedacht dat de beste oplossing voor het toegankelijk houden van de machinekade - tijdens het constructiewerk aan de dijken daar - zou zijn het verbreden van dit voor auto's net te smalle pad met stalen rijplaten. Zo geschiedde.Deze platen liggen er nu al een paar maanden , beginnen hier en daar te glijden in de modder,zijn zelf ook glad bij regen en zeker bij ijzel.Eergisteren kwam ik met mijn fiets terecht in een gleuf tussen asphalt en stalen plaat en viel om. Dus het is niet pluis daar.

Waarom niet gekozen voor aanvullende asphalt-strip van 20 tot 30 cm die kan blijven liggen en die in noodsituaties als nu het geval is kan worden opengesteld voor auto's van bewoners van de machinekade of van de hopmannen van de Woelwam
Slotpaaltjes aan weerszijden kunnen misbruik voorkomen.

Deze oplossing is vast goedkoper, veiliger, duurzamer en veel mooier dan dit gekluns met rijplaten!! En aangezien het werk aan de dammen is stilgelegd lijkt het zeker de moeite om deze oplossing alsnog te kiezen.... . voordat de platen een voor een in de sloot verdwijnen in een bachanaal van modder.

Reactie plaatsen

Naam:*
E-mail:
Titel:*
Bericht:*
De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht
Smilies:
:)  :) :(  :( ;)  ;) :D  :D :O  :O :P  :P :S  :S :$  :$ :'(  :'( (H)  (H)

Evenementen

Meningmeter

Op vakantie deze zomer?
Ik blijf lekker thuis 33%
33%
Op vakantie in Nederland 0%
0%
Naar het buitenland 67%
67%

Er hebben 6 mensen hun stem uitgebracht.

In het forum

De toekomst
07-07 door aabbccdd
Glasvezel in Maarssen
19-06 door Robin Harmsen
Kermis wel of niet
18-04 door richard
Wat verwacht je van jou...
06-03 door Annelies
up to date
07-02 door richard
wat een bak
05-02 door richard
Digitale Stad Maarssen is een productie van Elegia Webontwikkeling.