sluiten Voorlopig zullen er geen artikelen geplaatst worden wegens drukte met andere werkzaamheden.
De weinig beschikbare tijd wordt besteed aan Digitale Stad Maarssen '2.0'. Een website waar iedereen mee kan helpen aan het plaatsen van nieuws. Plaats tot die tijd rustig je bedrijf of evenementen op de website - de activiteit op de website komt zeker terug!

Discussieforum

Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: Actiecomité Hoogspanning Maarssen
Datum: Zondag 19 augustus 2007, 19:22
Het college van B&W heeft het overleg met de bevolking over de hoogspanningslijnen stopgezet!
Dat is op zich al merkwaardig maar nog vreemder gezien de resultaten van de geheime informatieavond met onder anderen dr. G.W. Krever van de GGD. Het gemeentebestuur heeft het overleg met actiecomité Hoogspanning Maarssen afgebroken omdat er geen rectificatie had plaatsgevonden van het persbericht van 10 juni 2007. Er is zware druk op het actiecomité uitgeoefend om het persbericht te verwijderen of te rectificeren, daarin was ook de mogelijke subsidie betrokken. Het actiecomité heeft de burgemeester gevraagd om te bemiddelen, maar kreeg ook van de burgemeester te horen dat ondergrondse aanleg van de hoogspanningslijn (hoewel nog steeds niet onderzocht) "een onbegaanbare weg" is, en dat verder overleg overbodig zou zijn geworden.
Er is volgens de gemeente Maarssen geen inbreng of inspraak meer mogelijk over dit voor de gezondheid van Maarssenbroekers zeer actuele belangrijke onderwerp. Wat is uw mening hierover? U kunt hier reageren of u kunt naar www.hoogspanningmaarssen.nl gaan om de poll te doen.
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: Ron. S.
Datum: Donderdag 30 augustus 2007, 11:31
Alweer iets wat je niet in de Var leest, maar wel in de Vechtstroom of Vechtstreek tegen zou kunnen komen. Raar overigens, wel overleg met wijkcommissies over papierbakken, maar niet over hoogspanningsmasten?
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: richard
Datum: Zondag 2 september 2007, 14:16
Het is gewoon een afleiding om over de blauwe bakken te hebben ,zodat we de grote problemen maar niet doorhebben.
misschien heeft de burgevader andere belangen en wethouders lopen natuurlijk met hem mee.
Er is natuurlijk wel een partij die er tegen is ,maar ja die heeft het nog niet voor het zeggen.
misschien heeft B en W meer aandacht voor eigen belang dan alg belang.
Nog een tijdje dan kunnen we weer stemmen,ben benieuwd of er dan meer mensen zijn die kunnen nadenken en dan op de juiste partij stemmen.
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: Actiecomité Hoogspanning Maarssen
Datum: Maandag 17 september 2007, 18:32
Merkwaardig; twee volle pagina's met achterhaalde en onjuiste informatie over de hoogspanningsmasten inde VAR. De gemeente vraagt zich af of er wel behoeft is aan een informatieavond voor de bewoners. Als de avond met dit soort informatie gevuld wordt dan heeft het inderdaad geen zin, Gelukkig beschikt het actiecomité Hoogspanning Maarssen wel over de juiste informatie en die zullen wij in een serie van informatieavonden georganiseerd door alle wijkcommissies van Maarssenbroek met de bewoners delen.
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: xx
Datum: Vrijdag 5 oktober 2007, 21:41
:S Even een belangrijke correctie. Er is ook geen overleg met wijkcommissies geweest over blauwe papierbakken. Niet nu, niet in het verleden en niet in de toekomst. We hebben het wel gevraagd, maar men heeft ons laten weten dat gemeentebrede problemen niet aan wijkcommissies zullen worden voorgelegd.
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: jeroen van de klashorst
Datum: Zondag 2 december 2007, 10:06
P.s over de blauwe containers, dat werpt wel zijn vruchten af, dus wel doorzetten

VIANEN - De verwerking van afval heeft in 2006 60.000 euro minder gekost dan verwacht. Dit komt doordat er minder afval is verzameld dan vooraf was begroot en er was een dividend uitkering vanwege de verkoop van Afval Verwerking Rijnmond. Dat er minder afval is verzameld, komt voor een groot deel door de betere afvalscheiding. Hier hebben de papiercontainers een rol in gespeeld.
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: V. G.
Datum: Donderdag 24 januari 2008, 12:17
Als wetenschapper, woonachtig in Maarssen, zou ik graag een aantal punten willen aansnijden:

- Waarop is uw angst nu precies gebaseerd. Er is geen enkel onderzoek wat een negatief effect laat zien tussen het wonen bij hoogspannings-kabels en de gezondheid van mensen. De onderzoeken die worden aangehaald bij de tegenstanders, zijn verkeerd van opzet en/of slecht uitgevoerd. Hoe kan je dan een mening vormen over de gevaren?

- Ik lees op hoogspanningmaarssen.nl een aantal, zogenaamd bewezen effecten. Deze effecten zijn nog nooit aangetoond, sterker nog, invloeden als stress op het werk, stress in de thuissituatie, leef-gedrag, luchvervuiling door industrie, auto, etc. hebben wel bewezen invloeden op de op deze site vernoemde aandoeningen.

- EM-straling. Het woord straling geeft zowiezo al een slecht gevoel bij veel mensen. Men vergeet echter dat straling overal is en al bestaat sinds het onstaan van de aarde. De grootste EM-straler is bijvoorbeeld de zon. Andere stralers zoals uw draadloze netwerk, GSM-masten, etc. vallen hierbij in het niet en de effecten van bijv. de zon zijn vele malen groter. Het is verstandig om ook kennis te nemen van wat straling precies is en welke vormen er zijn, dit maakt namelijk erg veel uit voor uw eigen gevoel.

- Angst voor het onbekende en voor zaken die je kan zien spelen volgens mij een grote rol. Waarom denkt men dat het leggen van de kabels ondergronds, opeens zou helpen? Alles is gebaseerd op het zogenaamd slechte effect van ionisatie van stof. Als dit al bestaat, waarom zou het dan slecht zijn? Men is gedurende de geschiedenis altijd al bang geweest voor dit soort zaken, van de eerste treinen tot de magnetron tot GSM-masten en hoogspanning. Nog nooit is er een verband aangetoond tussen deze zaken en ziektes, wel heeft men veel ontdekt over geheel andere zaken die deze veroorzaken. U kunt zich dus beter daar druk over maken.

- Bent u ook bang voor uw magnetron, draadloze netwerk, mobieltje, de straling die van uw muren in huis van nature afkomen, de straling van de zon, de straling uit de ruimte, etc. ? Zo ja, dan heeft u vooral veel stress lijkt mij. Zo nee, waarom zou uw magnetron dan niet schadelijk zijn.

- Laatste punt is dat ik vind dat de meeste mensen het huis bewust hebben gekozen in de buurt van deze kabels. Dat men er nu problemen mee heeft kan, maar ik vind niet dat de gemeente op basis van slecht onderzoek of een ongegronde angst onder een aantal bewoners, veel geld moet gaan spenderen waar ik via de belasting ook aan mee moet betalen, om uw angst te sussen. Want wie garandeert mij bijv. dat er niet iets anders wordt gevonden voor uw klachten? Verder lijken mij zaken als veilige wegen voor de kinderen, etc. een stuk belangrijker. Misschien is het nog beter om de hele snelweg te verplaatsen, dat heeft namelijk weldegelijk een effect.
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: V. G.
Datum: Donderdag 24 januari 2008, 13:10
Overigens vind ik het frapant dat men de zogenaamde waarheid verkondigt gedurende de bijeenkomsten. Iets wat ik als wetenschapper geleerd heb is altijd kritisch te kijken naar welke bewering dan ook en deze eventueel te onderzoeken. Een misvatting onder mensen is ook vaak, dat men meteen aanneemt wat geschreven staat... ook boeken kunnen door zomaar iemand geschreven zijn en vertellen zeker niet zomaar de waarheid. Iets om over na te denken lijkt mij. Angst is nog nooit een goede raadgever geweest, vandaar dat de wetenschap zo goed als het kan probeert onbekende zaken te begrijpen, dat veel mensen de conclusies van onderzoeken niet willen aannemen, wanneer dit goed onderzoek is, zegt mij dan genoeg... dan komt het dus gewoon neer op geloof... u gelooft dan dat het een effect heeft en legt de bewijslast andersom. Helaas werkt de wetenschap niet vanuit een geloof in iets, eerder vanuit theoretisch goed onderbouwde theorien en daarna experimenten.
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: richard
Datum: Donderdag 24 januari 2008, 18:44
Ik snap dat de wetenschapper V.G in weet ik wat de mensen gerust wilt stellen,maar er wel aangetoond dat kinderleukemie 40 maal vaker voorkomt bij mensen die bij een hoogspanningsmast wonen.
Dus moet er zeker wel serieus nagedacht worden over deze masten.
Dit onderzoek geleid door de ggd dus neem dan aan dat dit niet zomaar uit de lucht komt vallen ,en dat we mogen aannemen dat dit ook de waarheid is.
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: V. G.
Datum: Donderdag 24 januari 2008, 19:59
Mij is niets bekend van een dergelijk verband. Bovendien kan je niet zomaar aannemen dat iets klopt, alleen maar omdat het door een bepaalde instantie is uitgevoerd. Dagelijks worden er onderzoeken gepubliceerd, welke op punten niet kloppen of moeten worden herzien.
Volgens mij doelt u op een verslag van de GGD tussen een veldsterkte en leukemie bij kinderen, echter gaat het hier om puur statistisch onderzoek in de literatuur. Niet om daadwerkelijk tests, men heeft gewoon gekeken naar het verband tussen leukemie bij kinderen en de woon-omgeving. Er bestaan net zo goed andere onderzoeken waar dit verband ook is bekeken en juist niet is gevonden dat deze bestaat. Wel dat er wijken zijn waar meer kanker voorkomt, dit kan men vaak niet verklaren, maar kan erg veel oorzaken hebben...van grondvervuiling, tot luchtvervuiling, de huizen zelf, etc. Ik zou graag het statistisch onderzoek van de GGD willen inzien, want elk onderzoek moet kritisch bekeken kunnen worden alvorens je daar iets van aanneemt. Verder vind ik de GGD geen wetenschappelijke organisatie, dit soort onderzoeken zou ik graag zien van universiteiten, gepubliceerd en al. Waarom? Omdat het erg ingewikkeld is goede verbanden aan te kunnen tonen, dit moet dus ook goed gebeuren en daar dien je naar te kijken.

Verder zie ik graag een discussie waar men ingaat op mijn punten hierboven, die weldegelijk interessant zijn lijkt mij. Alleen al om mensen ook een andere kant van het verhaal te laten zien, iedereen wilt toch goed geinformeerd worden lijkt mij. Stel dat men aan een ziekte lijdt en alles op alles zet om dit aan de masten te verbinden, dan kan het zomaar zijn dat men de echte oorzaak nooit bekijkt en behandeling uitblijft. Een belangrijke reden waarom juiste informatie nodig is.
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: V. G.
Datum: Donderdag 24 januari 2008, 20:08
Om hier nog even op terug te komen. Hier een ander statistisch literatuur-onderzoek van VROM (http://www.vrom.nl/pagina.html?id=34716&term=hoogspanning):

20-11-2007

Ook volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten bëinvloeden de bovengrondse hoogspanningslijnen de schadelijke gezondheidseffecten van fijn stof niet. Hoogspanningslijnen kunnen fijn stof soms wel elektrisch opladen, maar dat is te weinig om het meer dan normaal aan longen, luchtwegen en de huid te laten plakken. Dit concludeert het RIVM uit een literatuuronderzoek in opdracht van VROM.
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: V. G.
Datum: Donderdag 24 januari 2008, 20:19
Men ontkent dus de schadelijke effecten van fijnstof niet, maar legt geen verband met de masten. Ik denk dat het effect van de luchtvervuiling (dus ook uw huishouden inclusief electrische apparatuur, auto, etc.) meer bijdraagt aan bepaalde ziektes. Daar ligt eerder de kern van het probleem, we wonen naast een snelweg.
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: UztDmMpbOU
Datum: Zaterdag 22 maart 2008, 06:54
9wQgM1 <a href="http://idshbwelturh.com/">idshbwelturh</a>;, [url=http://efqvlpfvzrwv.com/]efqvlpfvzrwv[/url], [link=http://kbhptmxuzcrw.com/]kbhptmxuzcrw[/link], http://pvaevsisncur.com/
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: GxyYeqhc
Datum: Woensdag 26 maart 2008, 19:51
xas, http://www.greatgameslive.com/ online casino gambling, http://www.thelodger.net viagra online, http://www.official-phentermine-site.com phentermine no prescription, http://www.blackjackencyclopedia.com/ black jack, http://www.ssccc.org buy viagra, http://www.bobhayes.net buy tramadol,, http://www.mothersagainstarpaio.com buy ultram online, http://www.relyonlevitra.com buy levitra,, http://www.imagine-nation.org homeowners insurance, http://www.militaryymca.org online casino, http://www.clintonschoolresearch.com viagra online, http://www.tramadolbliss.com/ tramadol, http://www.coordinadorasimonbolivar.net cheap generic viagra, http://www.thaimoodle.net cheap valium,
[email protected]
Door: <Default>
Datum: Zondag 30 maart 2008, 08:25
Viagra pills online
<a href="http://www.viagrausaonline.com/">viagra online</a>
http://www.viagrausaonline.com/
[url=http://www.viagrausaonline.com/]viagra online[/url]
[email protected]
Door: <Default>
Datum: Maandag 31 maart 2008, 11:55
Viagra pills online
<a href="http://www.viagrausaonline.com/">viagra online</a>
http://www.viagrausaonline.com/
[url=http://www.viagrausaonline.com/]viagra online[/url]
Re: Hoogspanningsmasten, gemeente heeft overleg stopgezet.
Door: BeZUfrwDgV
Datum: Dinsdag 1 april 2008, 13:01
alalah; http://www.watsusf.com/ car insurance,; http://www.foundintranslation.org cheap auto insurance; http://www.eatingpolitics.com generic zyrtec 10mg; http://www.davidkersh.com free car insurance quotes,; http://www.bottomlinegraphics.com group health insurance,; http://www.slcf1.com car insurance rates; http://www.theartoflivingyoga.com life insurance quotes,; http://www.riverfestexpress.com free auto insurance quotes; http://www.coordinadorasimonbolivar.net viagra;
[email protected]
Door: Ethan Jones
Datum: Woensdag 2 april 2008, 14:21
Very good site! Thanks! :-) http://cheapgenericax.bg-sex.com <a href=http://cheapgenericax.bg-sex.com >cheap generic cialis mastercard worldwide delivery</a> [url=http://cheapgenericax.bg-sex.com ]cheap generic cialis mastercard worldwide delivery[/url] http://howtoordervrn.bg-sex.com <a href=http://howtoordervrn.bg-sex.com >how to order viagra</a> [url=http://howtoordervrn.bg-sex.com ]how to order viagra[/url] http://bestbuyviagrrx.bg-sex.com <a href=http://bestbuyviagrrx.bg-sex.com >best buy viagra</a> [url=http://bestbuyviagrrx.bg-sex.com ]best buy viagra[/url] http://isthereagennz.bg-sex.com <a href=http://isthereagennz.bg-sex.com >is there a generic cialis</a> [url=http://isthereagennz.bg-sex.com ]is there a generic cialis[/url] http://verycheapviaoi.bg-sex.com <a href=http://verycheapviaoi.bg-sex.com >very cheap viagra</a> [url=http://verycheapviaoi.bg-sex.com ]very cheap viagra[/url] http://cheapviagraoxs.bg-sex.com <a href=http://cheapviagraoxs.bg-sex.com >cheap viagra overnight</a> [url=http://cheapviagraoxs.bg-sex.com ]cheap viagra overnight[/url] http://discussiongenhs.bg-sex.com <a href=http://discussiongenhs.bg-sex.com >discussion generic levitra</a> [url=http://discussiongenhs.bg-sex.com ]discussion generic levitra[/url] http://genericlevitrum.bg-sex.com <a href=http://genericlevitrum.bg-sex.com >generic levitra mexico</a> [url=http://genericlevitrum.bg-sex.com ]generic levitra mexico[/url] http://buylevitravayv.bg-sex.com <a href=http://buylevitravayv.bg-sex.com >buy levitra vardenafil</a> [url=http://buylevitravayv.bg-sex.com ]buy levitra vardenafil[/url] http://genericviagrage.bg-sex.com <a href=http://genericviagrage.bg-sex.com >generic viagra now</a> [url=http://genericviagrage.bg-sex.com ]generic viagra now[/url] http://genericcialiscr.bg-sex.com <a href=http://genericcialiscr.bg-sex.com >generic cialis united states</a> [url=http://genericcialiscr.bg-sex.com ]generic cialis united states[/url] http://buyingviagrayf.bg-sex.com <a href=http://buyingviagrayf.bg-sex.com >buying viagra in uk shops</a> [url=http://buyingviagrayf.bg-sex.com ]buying viagra in uk shops[/url] http://levitraonlineic.bg-sex.com <a href=http://levitraonlineic.bg-sex.com >levitra online gambling</a> [url=http://levitraonlineic.bg-sex.com ]levitra online gambling[/url] http://viagra100mg9rp.bg-sex.com <a href=http://viagra100mg9rp.bg-sex.com >viagra 100mg 90 pills</a> [url=http://viagra100mg9rp.bg-sex.com ]viagra 100mg 90 pills[/url] http://genericcialiswl.bg-sex.com <a href=http://genericcialiswl.bg-sex.com >generic cialis pills best price</a> [url=http://genericcialiswl.bg-sex.com ]generic cialis pills best price[/url] http://viagraforsalda.bg-sex.com <a href=http://viagraforsalda.bg-sex.com >viagra for sale in england</a> [url=http://viagraforsalda.bg-sex.com ]viagra for sale in england[/url] http://buyviagraonlxh.bg-sex.com <a href=http://buyviagraonlxh.bg-sex.com >buy viagra online</a> [url=http://buyviagraonlxh.bg-sex.com ]buy viagra online[/url] http://experienceswiyb.bg-sex.com <a href=http://experienceswiyb.bg-sex.com >experiences with generic cialis</a> [url=http://experienceswiyb.bg-sex.com ]experiences with generic cialis[/url] http://viagrapricelmu.bg-sex.com <a href=http://viagrapricelmu.bg-sex.com >viagra price list</a> [url=http://viagrapricelmu.bg-sex.com ]viagra price list[/url] http://buycialismonwc.bg-sex.com <a href=http://buycialismonwc.bg-sex.com >buy cialis money order</a> [url=http://buycialismonwc.bg-sex.com ]buy cialis money order[/url]
[email protected]
Door: <Default>
Datum: Woensdag 2 april 2008, 14:34
Viagra pills online
<a href="http://www.viagrausaonline.com/">viagra online</a>
http://www.viagrausaonline.com/
[url=http://www.viagrausaonline.com/]viagra online[/url]
[email protected]
Door: Lillian McDonough
Datum: Woensdag 2 april 2008, 17:37
Well done! http://tiendasviagrago.bg-sex.com <a href=http://tiendasviagrago.bg-sex.com >tiendas viagra online pago seguro</a> [url=http://tiendasviagrago.bg-sex.com ]tiendas viagra online pago seguro[/url] http://cheapviagraukc.bg-sex.com <a href=http://cheapviagraukc.bg-sex.com >cheap viagra uks</a> [url=http://cheapviagraukc.bg-sex.com ]cheap viagra uks[/url] http://viagraandpiljf.bg-sex.com <a href=http://viagraandpiljf.bg-sex.com >viagra and pills</a> [url=http://viagraandpiljf.bg-sex.com ]viagra and pills[/url] http://viagramgno.bg-sex.com <a href=http://viagramgno.bg-sex.com >viagra mg</a> [url=http://viagramgno.bg-sex.com ]viagra mg[/url] http://ordergenericwz.bg-sex.com <a href=http://ordergenericwz.bg-sex.com >order generic cialis softtabs</a> [url=http://ordergenericwz.bg-sex.com ]order generic cialis softtabs[/url] http://cialisgenericbl.bg-sex.com <a href=http://cialisgenericbl.bg-sex.com >cialis generic versus brand name</a> [url=http://cialisgenericbl.bg-sex.com ]cialis generic versus brand name[/url] http://viagrasalesisl.bg-sex.com <a href=http://viagrasalesisl.bg-sex.com >viagra sales in the uk</a> [url=http://viagrasalesisl.bg-sex.com ]viagra sales in the uk[/url] http://genericcialisjv.bg-sex.com <a href=http://genericcialisjv.bg-sex.com >generic cialis and us online pharmacy</a> [url=http://genericcialisjv.bg-sex.com ]generic cialis and us online pharmacy[/url] http://viagramoneyoym.bg-sex.com <a href=http://viagramoneyoym.bg-sex.com >viagra money order</a> [url=http://viagramoneyoym.bg-sex.com ]viagra money order[/url] http://genericviagrada.bg-sex.com <a href=http://genericviagrada.bg-sex.com >generic viagra us licensed online pharmacy</a> [url=http://genericviagrada.bg-sex.com ]generic viagra us licensed online pharmacy[/url] http://buyonlineusvi.bg-sex.com <a href=http://buyonlineusvi.bg-sex.com >buy online us viagra</a> [url=http://buyonlineusvi.bg-sex.com ]buy online us viagra[/url] http://buyviagrapreok.bg-sex.com <a href=http://buyviagrapreok.bg-sex.com >buy viagra prescription america</a> [url=http://buyviagrapreok.bg-sex.com ]buy viagra prescription america[/url] http://discountgenergx.bg-sex.com <a href=http://discountgenergx.bg-sex.com >discount generic viagra blue pill</a> [url=http://discountgenergx.bg-sex.com ]discount generic viagra blue pill[/url] http://cheapcialisihy.bg-sex.com <a href=http://cheapcialisihy.bg-sex.com >cheap cialis india</a> [url=http://cheapcialisihy.bg-sex.com ]cheap cialis india[/url] http://levitraonlinepv.bg-sex.com <a href=http://levitraonlinepv.bg-sex.com >levitra online pharmacy pill prescription</a> [url=http://levitraonlinepv.bg-sex.com ]levitra online pharmacy pill prescription[/url] http://backgenericgtu.bg-sex.com <a href=http://backgenericgtu.bg-sex.com >back generic guarantee money viagra</a> [url=http://backgenericgtu.bg-sex.com ]back generic guarantee money viagra[/url] http://cheapestviagrrt.bg-sex.com <a href=http://cheapestviagrrt.bg-sex.com >cheapest viagra substitut</a> [url=http://cheapestviagrrt.bg-sex.com ]cheapest viagra substitut[/url] http://pfizerhowtozl.bg-sex.com <a href=http://pfizerhowtozl.bg-sex.com >pfizer how to buy viagra</a> [url=http://pfizerhowtozl.bg-sex.com ]pfizer how to buy viagra[/url] http://buycheapsalewo.bg-sex.com <a href=http://buycheapsalewo.bg-sex.com >buy cheap sale viagra</a> [url=http://buycheapsalewo.bg-sex.com ]buy cheap sale viagra[/url] http://bestpriceviaxw.bg-sex.com <a href=http://bestpriceviaxw.bg-sex.com >best price viagra uk</a> [url=http://bestpriceviaxw.bg-sex.com ]best price viagra uk[/url]

Reactie plaatsen

Naam:*
E-mail:
Titel:*
Bericht:*
De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht
Smilies:
:)  :) :(  :( ;)  ;) :D  :D :O  :O :P  :P :S  :S :$  :$ :'(  :'( (H)  (H)

Evenementen

Meningmeter

Op vakantie deze zomer?
Ik blijf lekker thuis 33%
33%
Op vakantie in Nederland 0%
0%
Naar het buitenland 67%
67%

Er hebben 6 mensen hun stem uitgebracht.

In het forum

De toekomst
00:44 door aabbccdd
wat een bak
00:44 door richard
Hoogspanningsmasten,...
00:42 door Actiecomité...
Wat verwacht je van jou...
00:38 door Annelies
Belasting
00:03 door richard
up to date
13-05 door richard
Digitale Stad Maarssen is een productie van Elegia Webontwikkeling.