sluiten Voorlopig zullen er geen artikelen geplaatst worden wegens drukte met andere werkzaamheden.
De weinig beschikbare tijd wordt besteed aan Digitale Stad Maarssen '2.0'. Een website waar iedereen mee kan helpen aan het plaatsen van nieuws. Plaats tot die tijd rustig je bedrijf of evenementen op de website - de activiteit op de website komt zeker terug!

Discussieforum

wat is waar?
Door: richard
Datum: Zondag 18 februari 2007, 12:29
WAT IS WAAR

beste mensen,

Tot mijn grote ergernis moet ik al maanden in de VAR lezen, dat volgens Burgemeester en Wethouders het vorige college zoveel schulden heeft achter gelaten, dat de belastingen omhoog moeten. En in de VAR van vorige week stond een ingezonden brief, waarin de VVD werd verweten dat ze de gemeente met financiële problemen hebben achtergelaten. En nu moet de belasting met 70% omhoog. Ik vind het wel erg toevallig, dat nu er een nieuw gemeentebestuur zit, (overigens de vorige wethouder financiën zit er ook nog steeds bij) opeens de belastingen zoveel omhoog moeten. Ik las ook in de VAR, dat 70% van de inwoners van Maarssen hebben gekozen voor belastingverhoging. Ik geloof er helemaal niets van dat zoveel dorpsgenoten hebben gekozen voor zo’n enorme belastingverhoging. En ik geloof er ook helemaal niets van, dat de VVD dat allemaal zou hebben veroorzaakt. Ik zie wel, dat het linkse college met een heleboel nieuwe dure plannen en ideeën komt.Dit kost natuurlijk vreselijk veel geld en heb je extra geld voor nodig ,en wat is makkelijker om te zeggen; ik verhoog de belasting omdat ik veel mooie ideeën heb, OF: ik verhoog de belasting omdat er een tekort uit het verleden ligt??
Maarssen was een van de goedkoopste gemeentes om in te wonen en nu met dit nieuwe college een van de duurste.We gaan ontzettend veel meer belasting betalen en wat krijgen we er voor terug?Wel een dure pagina in de VAR afhuren om de wethouders in de spotlights te zetten maar geen geld voor wijkinformatieborden, zodat de Maarsenbroekse wijken een doolhof voor bezoekers blijven?
Re: wat is waar?
Door: de Waal
Datum: Vrijdag 1 juni 2007, 11:43
Is dat probleem al niet ontstaan toen er zonodig een prachtig en luxe gemeentehuis gebouwd moest worden?
Zelfs sportclubs die er alles aan doen de jeugd iets leuks te bieden en ze van de straat te houden worden geconfronteerd met het dichtdraaien van de subsidiekraan.........

Reactie plaatsen

Naam:*
E-mail:
Titel:*
Bericht:*
De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht
Smilies:
:)  :) :(  :( ;)  ;) :D  :D :O  :O :P  :P :S  :S :$  :$ :'(  :'( (H)  (H)

Evenementen

Meningmeter

Op vakantie deze zomer?
Ik blijf lekker thuis 33%
33%
Op vakantie in Nederland 0%
0%
Naar het buitenland 67%
67%

Er hebben 6 mensen hun stem uitgebracht.

In het forum

De toekomst
07-07 door aabbccdd
Glasvezel in Maarssen
19-06 door Robin Harmsen
Kermis wel of niet
18-04 door richard
Wat verwacht je van jou...
06-03 door Annelies
up to date
07-02 door richard
wat een bak
05-02 door richard
Digitale Stad Maarssen is een productie van Elegia Webontwikkeling.